NOS EK Voetbal Italië - Wales eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS EK Voetbal Italië - Wales eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS EK Voetbal Italië - Wales eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending Voorbeschouwing en vanaf 18:00 uur op NPO 1 live verslag van Italië - Wales in Rome, Italië. Tegelijkertijd is op NPO 2 de wedstrijd Zwitserland - Turkije te zien. ItaliëVanavond is de ontknoping in Groep A. Zoals altijd zijn de duels in de laatste speelronde in de groepsfase voor elke groep tegelijkertijd. Italië is na twee zeges al zeker van de volgende ronde. WalesVoor de overige deelnemers is het nog erg spannend. Wales staat na twee wedstrijden tweede met vier punten. Zwitserland kan dat aantal met een overwinning op Turkije evenaren. OranjeVoor Nederland is deze avond ook een spannende: als Zwitserland en Turkije gelijkspelen weet Oranje zeker dat het niet de nummer drie uit de poule des doods, met Frankrijk, Duitsland en Portugal, treft in de achtste finale. Bekijk ook het complete speelschema van het EK 2021 of bekijk het beste van het EK voetbal. De Oranjezomer gemist? Johan reageert op Libelle: "Wist niet dat het nog bestond" Bekijk deze video » De Oranjezomer gemist? Johan kraakt performance coach Oranje: "Te gek voor woorden" Bekijk deze video » De Oranjezomer: ''Italië gaat winnen van Wales'' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Voorbeschouwing en vanaf 18:00 uur op NPO 1 live verslag van Italië - Wales in Rome, Italië. Tegelijkertijd is op NPO 2 de wedstrijd Zwitserland - Turkije te zien.

Italië
Vanavond is de ontknoping in Groep A. Zoals altijd zijn de duels in de laatste speelronde in de groepsfase voor elke groep tegelijkertijd. Italië is na twee zeges al zeker van de volgende ronde.

Wales
Voor de overige deelnemers is het nog erg spannend. Wales staat na twee wedstrijden tweede met vier punten. Zwitserland kan dat aantal met een overwinning op Turkije evenaren.

Oranje
Voor Nederland is deze avond ook een spannende: als Zwitserland en Turkije gelijkspelen weet Oranje zeker dat het niet de nummer drie uit de poule des doods, met Frankrijk, Duitsland en Portugal, treft in de achtste finale.

Bekijk ook het complete speelschema van het EK 2021 of bekijk het beste van het EK voetbal.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op NOS EK Voetbal Italië - Wales eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier