Klassiekers met Kleinsma met Jörgen Raymann gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Klassiekers met Kleinsma met Jörgen Raymann gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Klassiekers met Kleinsma met Jörgen Raymann gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Klassiekers met Kleinsma gemist? Jörgen Raymann - Het Dorp Bekijk deze video » Klassiekers met Kleinsma gemist? Simone Kleinsma - Proost op de verliezers Bekijk deze video » Klassiekers met Kleinsma gemist? Simone Kleinsma - Telkens Weer Bekijk deze video » Deze zondagavond geen EK-wedstrijd om 21:00 uur en dus is er een nieuwe aflevering van Klassiekers met Kleinsma op NPO 1. Deze week laat Jörgen Raymann zijn keuzes horen uit het rijke archief van de Nederlandse kleinkunst. TranenWie inspireerde hem, welk liedje kan hem tot tranen toe beroeren en wat is het ultieme liefdeslied? Jörgen vertelt het aan Simone in een uitgebreid, intiem gesprek. Wim SonneveldEen van zijn grootste inspiratiebronnen blijkt Wim Sonneveld te zijn. Wat maakt hem zo bijzonder? Ook namen als Toon Hermans en Frans Halsema komen in deze aflevering aan bod. Willeke AlbertiEr wordt ook gezongen. Speciaal voor Jörgen zingt Simone het nummer Telkens Weer van Willeke Alberti uit 1975. Jörgen verrast Simone met een speciale versie van Het Dorp van Wim Sonneveld. Klassiekers met Kleinsma gemist? Brigitte Kaandorp zingt 'Zomer in Scheveningen' Bekijk deze video » Klassiekers met Kleinsma gemist? Simone Kleinsma - 'Moe' Bekijk deze video » Klassiekers met Kleinsma gemist? Paul de Leeuw - 'Kom dan bij mij' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Deze zondagavond geen EK-wedstrijd om 21:00 uur en dus is er een nieuwe aflevering van Klassiekers met Kleinsma op NPO 1. Deze week laat Jörgen Raymann zijn keuzes horen uit het rijke archief van de Nederlandse kleinkunst.

Tranen
Wie inspireerde hem, welk liedje kan hem tot tranen toe beroeren en wat is het ultieme liefdeslied? Jörgen vertelt het aan Simone in een uitgebreid, intiem gesprek.

Wim Sonneveld
Een van zijn grootste inspiratiebronnen blijkt Wim Sonneveld te zijn. Wat maakt hem zo bijzonder? Ook namen als Toon Hermans en Frans Halsema komen in deze aflevering aan bod.

Willeke Alberti
Er wordt ook gezongen. Speciaal voor Jörgen zingt Simone het nummer Telkens Weer van Willeke Alberti uit 1975. Jörgen verrast Simone met een speciale versie van Het Dorp van Wim Sonneveld.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Klassiekers met Kleinsma

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Klassiekers met Kleinsma met Jörgen Raymann gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier