Memphis Depay - met beide benen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Memphis Depay - met beide benen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Memphis Depay - met beide benen gemist? Bekijk hier de hele uitzending Filmmaker Jessica Villerius volgt de Oranje-international dicht op de huid vanaf de voor hem allesbeslissende operatie van zijn kruisband, begin januari 2020, tot aan zijn eerste Champions Leaguewedstrijd na de blessure. WereldDe documentaire toont de wereld van Memphis, waarvan vaak maar een klein deel zichtbaar is voor de buitenwereld, en laat de meerdere gezichten zien van de man waarover iedereen een mening lijkt te hebben. MissieHij besluit het allemaal te laten zien: angst, geluk, kritiek, dromen, racisme, pijn, rijkdom, muziek, zijn broer in de tbs en zijn missie: niets blijft onbesproken of ongezien. Video: moeder Cora over jeugd Memphis Depay: "Viel een beetje buiten de boot" Bekijk deze video » Memphis Depay over elftal: ''Andere generatie dan we gewend zijn'' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Filmmaker Jessica Villerius volgt de Oranje-international dicht op de huid vanaf de voor hem allesbeslissende operatie van zijn kruisband, begin januari 2020, tot aan zijn eerste Champions Leaguewedstrijd na de blessure.

Wereld
De documentaire toont de wereld van Memphis, waarvan vaak maar een klein deel zichtbaar is voor de buitenwereld, en laat de meerdere gezichten zien van de man waarover iedereen een mening lijkt te hebben.

Missie
Hij besluit het allemaal te laten zien: angst, geluk, kritiek, dromen, racisme, pijn, rijkdom, muziek, zijn broer in de tbs en zijn missie: niets blijft onbesproken of ongezien.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Memphis Depay - met beide benen gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier