NOS EK Voetbal Zwitserland -Turkije eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS EK Voetbal Zwitserland -Turkije eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS EK Voetbal Zwitserland -Turkije eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf 18:00 uur live verslag van Zwitserland - Turkije op het EK voetbal vanuit Bakoe, Azerbeidzjan. OntknopingDeze zondagavond is de ontknoping in Groep A, met tegelijkertijd op NPO 1 Italië - Wales. Die wedstrijd gaat om de eerste plek in de groep, maar Zwitserland en Turkije strijden nog om een plek in de achtste finales. OranjeVoor het Nederlands elftal is dit ook een interessant duel. Als Zwitserland en Turkije gelijkspelen wordt Zwitserland, dat tot nu toe nog maar één punt heeft, vrijwel zeker niet een van de beste nummers drie. Daarmee ontloopt Oranje de nummer drie uit Groep F, de poule des doods. TurkijeDe Turken hebben twee keer verloren dit EK, maar hebben nog altijd kans op de volgende ronde. Daarvoor moeten ze mogelijk met ruime cijfers winnen van Zwitserland om vervolgens tot de beste nummers drie te behoren. Bekijk ook het complete speelschema van het EK 2021 of bekijk het beste van het EK voetbal. De Oranjezomer gemist? Johan reageert op Libelle: "Wist niet dat het nog bestond" Bekijk deze video » De Oranjezomer gemist? Johan kraakt performance coach Oranje: "Te gek voor woorden" Bekijk deze video » De Oranjezomer: ''Italië gaat winnen van Wales'' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanaf 18:00 uur live verslag van Zwitserland - Turkije op het EK voetbal vanuit Bakoe, Azerbeidzjan.

Ontknoping
Deze zondagavond is de ontknoping in Groep A, met tegelijkertijd op NPO 1 Italië - Wales. Die wedstrijd gaat om de eerste plek in de groep, maar Zwitserland en Turkije strijden nog om een plek in de achtste finales.

Oranje
Voor het Nederlands elftal is dit ook een interessant duel. Als Zwitserland en Turkije gelijkspelen wordt Zwitserland, dat tot nu toe nog maar één punt heeft, vrijwel zeker niet een van de beste nummers drie. Daarmee ontloopt Oranje de nummer drie uit Groep F, de poule des doods.

Turkije
De Turken hebben twee keer verloren dit EK, maar hebben nog altijd kans op de volgende ronde. Daarvoor moeten ze mogelijk met ruime cijfers winnen van Zwitserland om vervolgens tot de beste nummers drie te behoren.

Bekijk ook het complete speelschema van het EK 2021 of bekijk het beste van het EK voetbal.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op NOS EK Voetbal Zwitserland -Turkije eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier