Marco Borsato deelt bijzondere Vaderdag video: "Mijn trots, mijn liefde"

Marco Borsato deelt bijzondere Vaderdag video: "Mijn trots, mijn liefde"

Marco Borsato en Leontine zijn na een lange breuk weer aan het daten. Het management van Borsato laat weten dat zij het inderdaad weer fijn hebben samen. Van een echte relatie is nog geen sprake. Maar dat het bergopwaarts gaat, dat is zeker. Marco deelt vandaag op Vaderdag een bijzondere video van hem en zijn gezin: "Mijn trots mijn gezin! Vaderdag Liefde", schrijft de zanger bij de onderstaande video.

<em>Marco Borsato</em> deelt bijzondere Vaderdag video: &quot;Mijn trots, mijn liefde&quot; Marco Borsato en Leontine zijn na een lange breuk weer aan het daten. Het management van Borsato laat weten dat zij het inderdaad weer fijn hebben samen. Van een echte relatie is nog geen sprake. Maar dat het bergopwaarts gaat, dat is zeker. Marco deelt vandaag op Vaderdag een bijzondere video van hem en zijn gezin: "Mijn trots mijn gezin! Vaderdag Liefde", schrijft de zanger bij de onderstaande video. Bekijk ook Video: Marco Borsato stuurt hartjes naar Leontine: management bevestigt liefde Bekijk deze video » Marco Borsato bevestigt relatie met Leontine: "We hebben een soort van verkering weer" Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Marco Borsato deelt bijzondere Vaderdag video: "Mijn trots, mijn liefde" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier