Doe dit niet na: professionele mountainbiker doet ongelooflijke stunt

Doe dit niet na: professionele mountainbiker doet ongelooflijke stunt

Bekijk in de video hieronder de sensationele stunt van een mountainbiker. Dit is een video in de categorie 'don't try this at home'. Met uiterste precisie en vaardigheid lanceert hij zijn fiets en tikt een flesje open met alleen zijn achterwiel. Een ding is zeker, deze professionele mountainbiker is niet bang. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

Doe dit niet na: professionele <em>mountainbiker</em> doet ongelooflijke stunt Bekijk in de video hieronder de sensationele stunt van een mountainbiker. Dit is een video in de categorie 'don't try this at home'. Met uiterste precisie en vaardigheid lanceert hij zijn fiets en tikt een flesje open met alleen zijn achterwiel. Een ding is zeker, deze professionele mountainbiker is niet bang. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Video - Haagse Remon ontmoette de koning: "Hij zei: zeg maar Willem" Bekijk deze video » Video: Schotten zetten Londen op stelten na EK-wedstrijd Bekijk deze video »
Entertainment :
Doe dit niet na: professionele mountainbiker doet ongelooflijke stunt


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Doe dit niet na: professionele mountainbiker doet ongelooflijke stunt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier