Bekijk persconferentie Noord-Macedonië - Nederland: "We zien het wel"

Bekijk persconferentie Noord-Macedonië - Nederland: "We zien het wel"

Tijdens een persconferentie blikken bondscoach Frank de Boer en Stefan de Vrij vooruit op het laatste groepsduel, tegen Noord-Macedonië. Bekijk de beelden van de persconferentie hieronder.

Bekijk persconferentie <em>Noord-Macedonië - Nederland</em>: &quot;We zien het wel&quot; Tijdens een persconferentie blikken bondscoach Frank de Boer en Stefan de Vrij vooruit op het laatste groepsduel, tegen Noord-Macedonië. Bekijk de beelden van de persconferentie hieronder. Nederland - Noord-Macedonië is op maandag 21 juni om 18:00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 16:50 uur. Bekijk het complete speelschema van het EK 2021 (inclusief samenvattingen en uitzendtijden). Bekijk ook Frank Lammers bij De Coen & Sander Show over z'n EK-hit: "Was niet de bedoeling" Bekijk deze video » Zien: Frank de Boer negeert boycot en beantwoordt tóch vragen van Hélène Hendriks Bekijk deze video »
Voetbal :
Bekijk persconferentie Noord-Macedonië - Nederland: "We zien het wel"

Nederland - Noord-Macedonië is op maandag 21 juni om 18:00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 16:50 uur.

Bekijk het complete speelschema van het EK 2021 (inclusief samenvattingen en uitzendtijden).


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk persconferentie Noord-Macedonië - Nederland: "We zien het wel" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier