Video: Frank de Boer gaat twee spelers wisselen voor Noord-Macedonië - Nederland

Video: Frank de Boer gaat twee spelers wisselen voor Noord-Macedonië - Nederland

Morgen neemt het Nederlands elftal het om 18:00 uur in de laatste groepswedstrijd op tegen Noord-Macedonië. Oranje is al geplaatst voor de volgende ronde van het EK voetbal, maar gaat wederom voor de volle drie punten. Bondscoach Frank de Boer en Oranje-verdediger Stefan de Vrij blikken vooruit op de wedstrijd van morgen.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Frank de Boer</em> gaat twee spelers wisselen voor <em>Noord-Macedonië - Nederland</em> Morgen neemt het Nederlands elftal het om 18:00 uur in de laatste groepswedstrijd op tegen Noord-Macedonië. Oranje is al geplaatst voor de volgende ronde van het EK voetbal, maar gaat wederom voor de volle drie punten. Bondscoach Frank de Boer en Oranje-verdediger Stefan de Vrij blikken vooruit op de wedstrijd van morgen. Tekst gaat verder onder de video. Uitleg De BoerDe Boer vertelt tijdens de persconferenties dat hij zijn selectie op twee posities gaat veranderen, de formatie gaat volgens de bondscoach niet veranderen: “Er zit genoeg ruimte tussen de volgende wedstrijd om met volle sterkte de achtste finale in te gaan, anders wordt de rustperiode wel erg lang.” Nederland - Noord-Macedonië is op maandag 21 juni om 18:00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 16:50 uur. Bekijk het complete speelschema van het EK 2021 (inclusief samenvattingen en uitzendtijden). Bekijk ook Video: blijft spannend of Oranjebus op tijd in Boedapest gaat zijn Bekijk deze video » Hart van Nederland: Oranjefans hebben hotels en vluchten al geboekt tot EK-finale Bekijk deze video » Frenkie de Jong over eerste keer in kleedkamer FC Barcelona: ''Je wil een goeie indruk achterlaten'' Bekijk deze video »
Voetbal :
Video: Frank de Boer gaat twee spelers wisselen voor Noord-Macedonië - Nederland

Uitleg De Boer
De Boer vertelt tijdens de persconferenties dat hij zijn selectie op twee posities gaat veranderen, de formatie gaat volgens de bondscoach niet veranderen: “Er zit genoeg ruimte tussen de volgende wedstrijd om met volle sterkte de achtste finale in te gaan, anders wordt de rustperiode wel erg lang.”

Nederland - Noord-Macedonië is op maandag 21 juni om 18:00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 16:50 uur.

Bekijk het complete speelschema van het EK 2021 (inclusief samenvattingen en uitzendtijden).


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Frank de Boer gaat twee spelers wisselen voor Noord-Macedonië - Nederland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier