Zien: Burgemeester Johan Tollenaere over vinden van lichaam Jürgen Conings

Zien: Burgemeester Johan Tollenaere over vinden van lichaam Jürgen Conings

In het Limburgse Nationale Park Hoge Kampen is het lichaam van de voortvluchtige militair Jürgen Conings gevonden. Het lichaam zou door burgemeester van Maaseik, Johan Tollenaere gevonden zijn tijdens een mountainbike tocht. In een gesprek met de NOS vertelt Johan hoe hij precies het lijk heeft gevonden.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Burgemeester <em>Johan Tollenaere</em> over vinden van <em>lichaam</em> Jürgen Conings In het Limburgse Nationale Park Hoge Kampen is het lichaam van de voortvluchtige militair Jürgen Conings gevonden. Het lichaam zou door burgemeester van Maaseik, Johan Tollenaere gevonden zijn tijdens een mountainbike tocht. In een gesprek met de NOS vertelt Johan hoe hij precies het lijk heeft gevonden. Tekst gaat verder onder de video. Reactie Tollenaere"Ik kwam ergens op een stuk waar weinig mensen komen en ik rook onmiddellijk een sterke lijkgeur. Toen dacht ik inderdaad onmiddellijk aan Conings", licht de burgemeester toe. Hij vertrok vanmorgen met een groep vrienden voor een fietstocht in het park en rook het lichaam op een pad waar alleen mountainbikers komen. Ik heb de coördinaten aan de politiediensten doorgegeven, die hebben op enkele meters afstand het lijk gevonden". Bekijk de video van de NOS hierboven. Bekijk ook Zien: Belgische militair Jurgen Conings nog steeds niet gevonden Bekijk deze video » Peter R. de Vries deelt theorieën over Jürgen Conings (video) Bekijk deze video »

Reactie Tollenaere
"Ik kwam ergens op een stuk waar weinig mensen komen en ik rook onmiddellijk een sterke lijkgeur. Toen dacht ik inderdaad onmiddellijk aan Conings", licht de burgemeester toe. Hij vertrok vanmorgen met een groep vrienden voor een fietstocht in het park en rook het lichaam op een pad waar alleen mountainbikers komen. Ik heb de coördinaten aan de politiediensten doorgegeven, die hebben op enkele meters afstand het lijk gevonden".

Bekijk de video van de NOS hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Burgemeester Johan Tollenaere over vinden van lichaam Jürgen Conings of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier