Max Verstappen over spectaculaire overwinning GP van Frankrijk: "Hadden nul grip"

Max Verstappen over spectaculaire overwinning GP van Frankrijk: "Hadden nul grip"

De Nederlandse Max Verstappen heeft na een spannende race zijn leidende positie in de stand om het WK in de Formule 1 weten uit te breiden. Na een tactisch gevecht met Lewis Hamilton won Max de GP van Frankrijk. Lewis Hamilton eindigde op de tweede plaats en Sergio Pérez finishte derde.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Max Verstappen</em> over spectaculaire overwinning <em>GP van Frankrijk</em>: &quot;Hadden nul grip&quot; De Nederlandse Max Verstappen heeft na een spannende race zijn leidende positie in de stand om het WK in de Formule 1 weten uit te breiden. Na een tactisch gevecht met Lewis Hamilton won Max de GP van Frankrijk. Lewis Hamilton eindigde op de tweede plaats en Sergio Pérez finishte derde. Tekst gaat verder onder de video. Vervelende startVerstappen vertrok vanaf poleposition, maar raakte door een foutje in de eerste ronde al snel zijn voorsprong kwijt. Volgens Max was de eerste ronde een voorbode voor het restant van de eerste stint: "Hadden nul grip op de achterbanden tijdens de eerste stint, dat was super lastig." Bekijk de video van Ziggo Sport hierboven. Bekijk ook Formule 1: Samenvatting GP van Frankrijk 2021 Bekijk deze video » Samantha Steenwijk euforisch na overwinning Max Verstappen: “Lekker jongen” Bekijk deze video »
Formule 1 :
Max Verstappen over spectaculaire overwinning GP van Frankrijk: "Hadden nul grip"

Vervelende start
Verstappen vertrok vanaf poleposition, maar raakte door een foutje in de eerste ronde al snel zijn voorsprong kwijt. Volgens Max was de eerste ronde een voorbode voor het restant van de eerste stint: "Hadden nul grip op de achterbanden tijdens de eerste stint, dat was super lastig."

Bekijk de video van Ziggo Sport hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Max Verstappen over spectaculaire overwinning GP van Frankrijk: "Hadden nul grip" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier