Jos Verstappen kritisch na overwinning GP van Frankrijk: "Geen fijne wedstrijd"

Jos Verstappen kritisch na overwinning GP van Frankrijk: "Geen fijne wedstrijd"

Max Verstappen heeft door zijn overwinning tijdens de GP van Frankrijk alweer zijn derde zege van het seizoen te pakken. De Hollander zat tijdens de race in een spannend gevecht met Lewis Hamilton, maar wist toch als eerste over de finishlijn te komen. Vader Jos reageert na afloop bij Ziggo Sport: “Hartslag klopt nog in mijn keel, voor mij als vader niet de fijnste wedstrijd.”

Bekijk de video van Ziggo Sport hieronder.

<em>Jos Verstappen</em> kritisch na overwinning <em>GP van Frankrijk</em>: &quot;Geen fijne wedstrijd&quot; Max Verstappen heeft door zijn overwinning tijdens de GP van Frankrijk alweer zijn derde zege van het seizoen te pakken. De Hollander zat tijdens de race in een spannend gevecht met Lewis Hamilton, maar wist toch als eerste over de finishlijn te komen. Vader Jos reageert na afloop bij Ziggo Sport: “Hartslag klopt nog in mijn keel, voor mij als vader niet de fijnste wedstrijd.” Bekijk de video van Ziggo Sport hieronder. Bekijk ook Formule 1: Samenvatting GP van Frankrijk 2021 Bekijk deze video » Max Verstappen over spectaculaire overwinning GP van Frankrijk: "Hadden nul grip" Bekijk deze video »
Formule 1 :
Jos Verstappen kritisch na overwinning GP van Frankrijk: "Geen fijne wedstrijd"


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jos Verstappen kritisch na overwinning GP van Frankrijk: "Geen fijne wedstrijd" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier