Peter R. de Vries over vondst lichaam Jürgen Conings: “Blamage voor legermacht”

Peter R. de Vries over vondst lichaam Jürgen Conings: “Blamage voor legermacht”

Wekenlang zijn België en Nederland in de ban van de vermiste beroepsmilitair Jürgen Conings, maar dan wordt vandaag zijn lichaam plotseling gevonden door de burgemeester van Maaseik. Volgens verschillende bronnen zou Conings met een vuurwapen zelfmoord gepleegd hebben, toch zijn er veel vraagtekens en toevalligheden bij de vondst Jürgen Conings.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Peter R. de Vries</em> over vondst lichaam <em>Jürgen Conings</em>: “Blamage voor legermacht” Wekenlang zijn België en Nederland in de ban van de vermiste beroepsmilitair Jürgen Conings, maar dan wordt vandaag zijn lichaam plotseling gevonden door de burgemeester van Maaseik. Volgens verschillende bronnen zou Conings met een vuurwapen zelfmoord gepleegd hebben, toch zijn er veel vraagtekens en toevalligheden bij de vondst Jürgen Conings. Tekst gaat verder onder de video. Blammage voor legermachtWekenlang werd er zonder succes door honderden militairen gezocht naar Jürgen Conings. Dat juist de burgemeester van Maaseik het lichaam aantreft is bijzonder. Peter R. de Vries noemt het een ‘blamage’ voor legermacht en spreekt over een ‘klucht’, toch is De Vries blij dat er eindelijk een einde is gekomen aan de zoektocht naar Jürgen Conings. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.
TV :
Peter R. de Vries over vondst lichaam Jürgen Conings: “Blamage voor legermacht”

Blammage voor legermacht
Wekenlang werd er zonder succes door honderden militairen gezocht naar Jürgen Conings. Dat juist de burgemeester van Maaseik het lichaam aantreft is bijzonder. Peter R. de Vries noemt het een ‘blamage’ voor legermacht en spreekt over een ‘klucht’, toch is De Vries blij dat er eindelijk een einde is gekomen aan de zoektocht naar Jürgen Conings.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Peter R. de Vries over vondst lichaam Jürgen Conings: “Blamage voor legermacht” of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier