De Oranjezomer gemist? René looft Max Verstappen: "De Cruijff van deze generatie"

De Oranjezomer gemist? René looft Max Verstappen: "De Cruijff van deze generatie"

René van der Gijp is lovend over Max Verstappen, die zondagmiddag de GP van Frankrijk won: "Goh! Wat een fenomeen! Dit wordt echt een hele grote meneer!"

Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van zondag 20 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjezomer</em> gemist? René looft <em>Max Verstappen</em>: &quot;De Cruijff van deze generatie&quot; René van der Gijp is lovend over Max Verstappen, die zondagmiddag de GP van Frankrijk won: "Goh! Wat een fenomeen! Dit wordt echt een hele grote meneer!" Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van zondag 20 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. CruijffRené stipt aan hoe rijk de jonge Verstappen kan worden: "Ik denk dat 'ie wel eens miljonair kan worden." Verder vergelijkt de analist de coureur met Johan Cruijff: "Je hoeft niet van autosport te houden, maar dit wordt echt de Cruijff van deze generatie." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Cruijff
René stipt aan hoe rijk de jonge Verstappen kan worden: "Ik denk dat 'ie wel eens miljonair kan worden."

Verder vergelijkt de analist de coureur met Johan Cruijff: "Je hoeft niet van autosport te houden, maar dit wordt echt de Cruijff van deze generatie."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer gemist? René looft Max Verstappen: "De Cruijff van deze generatie" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier