Hélène reageert komisch op "seksisme" Johan: "Wat wil je hebben?" (De Oranjezomer)

Hélène reageert komisch op "seksisme" Johan: "Wat wil je hebben?" (De Oranjezomer)

Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van zondag 20 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Hélène reageert komisch op &quot;seksisme&quot; Johan: &quot;Wat wil je hebben?&quot; (<em>De Oranjezomer</em>) Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van zondag 20 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Hélène Hendriks verschijnt al breiend voor de KNVB Campus, als reactie op de uitspraken van Johan van dit weekend. Ook stelt ze de Libelle net uitgelezen te hebben: "Staan best nuttige dingen in hoor, negen lessen om gelukkig te worden." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De Oranjezomer gemist? Johan reageert op Libelle: "Wist niet dat het nog bestond" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Hélène Hendriks verschijnt al breiend voor de KNVB Campus, als reactie op de uitspraken van Johan van dit weekend. Ook stelt ze de Libelle net uitgelezen te hebben: "Staan best nuttige dingen in hoor, negen lessen om gelukkig te worden."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hélène reageert komisch op "seksisme" Johan: "Wat wil je hebben?" (De Oranjezomer) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier