De Oranjezomer gemist? Hans laat tactisch licht over Nederlands elftal schijnen

De Oranjezomer gemist? Hans laat tactisch licht over Nederlands elftal schijnen

Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van zondag 20 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjezomer</em> gemist? Hans laat tactisch licht over Nederlands elftal schijnen Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van zondag 20 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Hans Kraay transformeert in de ESPN-analist die hij is, aan tafel bij De Oranjezomer: "Voor mij is Malen heel logisch. Ik ben nog steeds voor 4-3-3 met Berghuis, Depay en Malen. Depay gaat echt beter voetballen met Malen." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Hans Kraay transformeert in de ESPN-analist die hij is, aan tafel bij De Oranjezomer: "Voor mij is Malen heel logisch. Ik ben nog steeds voor 4-3-3 met Berghuis, Depay en Malen. Depay gaat echt beter voetballen met Malen."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer gemist? Hans laat tactisch licht over Nederlands elftal schijnen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier