René van der Gijp over Turkse voetbalsupporters: "Toeter uit de auto halen"

René van der Gijp over Turkse voetbalsupporters: "Toeter uit de auto halen"

Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van zondag 20 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

René van der Gijp over <em>Turkse voetbalsupporters</em>: &quot;Toeter uit de auto halen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van zondag 20 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Volgens Oranjezomer-kopstuk René van der Gijp kunnen de Turkse voetbalsupporters de toeter beter uit de auto laten halen: "Ik zou er een bel in zetten. Die hebben de hele dag in de auto gezeten, om maar te kunnen toeteren." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Volgens Oranjezomer-kopstuk René van der Gijp kunnen de Turkse voetbalsupporters de toeter beter uit de auto laten halen: "Ik zou er een bel in zetten. Die hebben de hele dag in de auto gezeten, om maar te kunnen toeteren."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op René van der Gijp over Turkse voetbalsupporters: "Toeter uit de auto halen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier