Hart van Nederland: Kim Holland en naakte vrouwen tijdens Internationale topless-dag

Hart van Nederland: Kim Holland en naakte vrouwen tijdens Internationale topless-dag

Kim Holland maakt met een heel aantal dames gebruik van internationale topless-dag. Op het strand van Scheveningen staan de dames er lekker bij. Op vaderdag is dat voor de vele vaders ook een welkome verrassing: "Hebben de kinderen geregeld zeker?"

<em>Hart van Nederland</em>: Kim Holland en naakte vrouwen tijdens Internationale topless-dag Kim Holland maakt met een heel aantal dames gebruik van internationale topless-dag. Op het strand van Scheveningen staan de dames er lekker bij. Op vaderdag is dat voor de vele vaders ook een welkome verrassing: "Hebben de kinderen geregeld zeker?" Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Zien: Kim Holland blij om versoepeling sekswerkers vanwege maatschappelijk belang Bekijk deze video » Video: Kim Holland over nieuwe versoepelingen “We mogen eindelijk weer” Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hart van Nederland: Kim Holland en naakte vrouwen tijdens Internationale topless-dag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier