Live stream Finland - België (EK voetbal, poule B)

Live stream Finland - België (EK voetbal, poule B)

Kijk maandag 21 juni vanaf 21.00 uur LIVE naar Finland - België via de livestream hierboven.

Maandag spelen België en Finland tegen elkaar op het EK voetbal. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 3 en is te zien op de livestream hierboven.

Lees hier waar je Finland - België op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten Finland - België

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Finland - België is maandag 21 juni vanaf 21.00 uur te zien op NPO 3 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Live stream <em>Finland - België</em> (EK voetbal, poule B) Kijk maandag 21 juni vanaf 21.00 uur LIVE naar Finland - België via de livestream hierboven. Maandag spelen België en Finland tegen elkaar op het EK voetbal. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 3 en is te zien op de livestream hierboven. Lees hier waar je Finland - België op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten Finland - België De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Samenvatting Finland - België (EK voetbal, poule B) Bekijk deze video » Finland - België is maandag 21 juni vanaf 21.00 uur te zien op NPO 3 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :
Live stream Finland - België (EK voetbal, poule B)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Live stream Finland - België (EK voetbal, poule B) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier