Johan Derksen over docu Memphis Depay: "Heel vermoeiend en heel vervelend"

Johan Derksen over docu Memphis Depay: "Heel vermoeiend en heel vervelend"

Zondagavond was de documentaire Memphis Depay - met beide benen te zien op NPO 1, maar die kon de mannen van De Oranjezomer niet bekoren. Johan Derksen vond de film "heel vermoeiend" en "heel vervelend".

Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van zondag 20 juni. Je kunt ook de hele aflevering van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen over docu <em>Memphis Depay</em>: &quot;Heel vermoeiend en heel vervelend&quot; Zondagavond was de documentaire Memphis Depay - met beide benen te zien op NPO 1, maar die kon de mannen van De Oranjezomer niet bekoren. Johan Derksen vond de film "heel vermoeiend" en "heel vervelend". Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van zondag 20 juni. Je kunt ook de hele aflevering van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. OngemakkelijkDerksen gaat door: "Het is een rappersact, van: de hele wereld is tegen mij, maar ik heb nog een Rolls Royce." Ook René van der Gijp vond het maar niks: "Ik werd heel ongemakkelijk van waar ik naar zat te kijken." Hans Kraay jr. heeft echter een andere mening; hij denkt dat Memphis eerder onzeker is dan arrogant. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Ongemakkelijk
Derksen gaat door: "Het is een rappersact, van: de hele wereld is tegen mij, maar ik heb nog een Rolls Royce." Ook René van der Gijp vond het maar niks: "Ik werd heel ongemakkelijk van waar ik naar zat te kijken." Hans Kraay jr. heeft echter een andere mening; hij denkt dat Memphis eerder onzeker is dan arrogant.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen over docu Memphis Depay: "Heel vermoeiend en heel vervelend" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier