NOS EK Voetbal Rusland - Denemarken eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS EK Voetbal Rusland - Denemarken eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS EK Voetbal Rusland - Denemarken eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending Voorbeschouwing en live verslag van Rusland - Denemarken vanuit Kopenhagen, Denemarken, op NPO 1. Tegelijkertijd is op NPO 3 Finland - België te zien. Groep BHet is de ontknoping in Groep B vanavond om 21:00 uur. België is al zeker van de achtste finales, maar de overige ploegen strijden alle drie nog om een plek in de volgende ronde. StandRusland heeft na de zege op Finland drie punten. Eerder verloor de ploeg van België. Denemarken staat nog op nul punten na nederlagen tegen Finland en België. Drie puntenFinland staat op drie punten en kan bij (groot) verlies tegen België het kind van de rekening worden. Als Denemarken dan wint komen drie ploegen op drie punten en gaat het doelsaldo tellen. Bekijk ook het complete speelschema van het EK 2021 of bekijk het beste van het EK voetbal. Johan Derksen over docu Memphis Depay: "Heel vermoeiend en heel vervelend" Bekijk deze video » Hans Kraay jr. geniet van topless Kim Holland: "Het is niet dat ze in de weg zitten!" Bekijk deze video » De Oranjezomer gemist? Weinig begrip voor TOTO-voorspelling Hans Kraay Bekijk deze video » Marcel van Roosmalen fileert Jack van Gelder: "Oplossen in ketel spaghetti carbonara" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Voorbeschouwing en live verslag van Rusland - Denemarken vanuit Kopenhagen, Denemarken, op NPO 1. Tegelijkertijd is op NPO 3 Finland - België te zien.

Groep B
Het is de ontknoping in Groep B vanavond om 21:00 uur. België is al zeker van de achtste finales, maar de overige ploegen strijden alle drie nog om een plek in de volgende ronde.

Stand
Rusland heeft na de zege op Finland drie punten. Eerder verloor de ploeg van België. Denemarken staat nog op nul punten na nederlagen tegen Finland en België.

Drie punten
Finland staat op drie punten en kan bij (groot) verlies tegen België het kind van de rekening worden. Als Denemarken dan wint komen drie ploegen op drie punten en gaat het doelsaldo tellen.

Bekijk ook het complete speelschema van het EK 2021 of bekijk het beste van het EK voetbal.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op NOS EK Voetbal Rusland - Denemarken eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier