NOS EK Voetbal Finland - België eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS EK Voetbal Finland - België eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS EK Voetbal Finland - België eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending Voorbeschouwing en vanaf 21:00 uur live verslag van Finland - België in Sint-Petersburg, Rusland, op NPO 3. Tegelijkertijd is op NPO 1 Rusland - Denemarken te zien. DoorBelgië is al door naar de achtste finales en waarschijnlijk gaat het tussen Rusland en Denemarken om de tweede/derde plek, hoewel Finland nu drie punten boven Denemarken staat. RekensomDe ontknoping in Groep B op het EK voetbal kan zomaar een grote rekensom gaan worden. Als België 'gewoon' van Finland wint en Denemarken verslaat Rusland, staan er drie ploegen op drie punten. Het doelsaldo gaat dan de beslissing brengen. WinnenVoor Finland is één ding duidelijk: winnen van België betekent een plek in de achtste finales. Bij een gelijkspel lijkt dat ook wel zeker. Bekijk ook het complete speelschema van het EK 2021 of bekijk het beste van het EK voetbal. Johan Derksen over docu Memphis Depay: "Heel vermoeiend en heel vervelend" Bekijk deze video » Hans Kraay jr. geniet van topless Kim Holland: "Het is niet dat ze in de weg zitten!" Bekijk deze video » De Oranjezomer gemist? Weinig begrip voor TOTO-voorspelling Hans Kraay Bekijk deze video » Marcel van Roosmalen fileert Jack van Gelder: "Oplossen in ketel spaghetti carbonara" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Voorbeschouwing en vanaf 21:00 uur live verslag van Finland - België in Sint-Petersburg, Rusland, op NPO 3. Tegelijkertijd is op NPO 1 Rusland - Denemarken te zien.

Door
België is al door naar de achtste finales en waarschijnlijk gaat het tussen Rusland en Denemarken om de tweede/derde plek, hoewel Finland nu drie punten boven Denemarken staat.

Rekensom
De ontknoping in Groep B op het EK voetbal kan zomaar een grote rekensom gaan worden. Als België 'gewoon' van Finland wint en Denemarken verslaat Rusland, staan er drie ploegen op drie punten. Het doelsaldo gaat dan de beslissing brengen.

Winnen
Voor Finland is één ding duidelijk: winnen van België betekent een plek in de achtste finales. Bij een gelijkspel lijkt dat ook wel zeker.

Bekijk ook het complete speelschema van het EK 2021 of bekijk het beste van het EK voetbal.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op NOS EK Voetbal Finland - België eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier