Hilarisch fragment Harry Mens in De Oranjezomer: "Stekelenburg een Feyenoorder?"

Hilarisch fragment Harry Mens in De Oranjezomer: "Stekelenburg een Feyenoorder?"

Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van zondag 20 juni. Je kunt ook de hele aflevering van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Hilarisch fragment <em>Harry Mens</em> in <em>De Oranjezomer</em>: &quot;Stekelenburg een Feyenoorder?&quot; Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van zondag 20 juni. Je kunt ook de hele aflevering van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. De combinatie Harry Mens/Willem van Hanegemen staat garant voor vuurwerk - en daar genieten de heren van De Oranjezomer natuurlijk weer volop van. Zondagochtend was Van Hanegemen weer te gast bij Business Class en daar ontstond weer ouderwetse verwarring. Want is Maarten Stekelenburg nou een Feyenoorder? Van Hanegemen weet niet wat hij hoort: "Het is godverdikkie... Je moet wel luisteren!" Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De combinatie Harry Mens/Willem van Hanegemen staat garant voor vuurwerk - en daar genieten de heren van De Oranjezomer natuurlijk weer volop van. Zondagochtend was Van Hanegemen weer te gast bij Business Class en daar ontstond weer ouderwetse verwarring. Want is Maarten Stekelenburg nou een Feyenoorder? Van Hanegemen weet niet wat hij hoort: "Het is godverdikkie... Je moet wel luisteren!"

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hilarisch fragment Harry Mens in De Oranjezomer: "Stekelenburg een Feyenoorder?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier