Goedemorgen Nederland: doodsoorzaak Jürgen Conings wordt vastgesteld

Goedemorgen Nederland: doodsoorzaak Jürgen Conings wordt vastgesteld

Na vijf weken kwam er dit weekend een einde aan de zoektocht naar Jürgen Conings. De vermiste militair werd dood gevonden in de bossen van het Nationaal Park Hoge Kempen. Vandaag vindt er een inwendige autopsie plaats om te achterhalen wat de precieze doodsoorzaak is geweest, en hoe lang Conings al is overleden.

Bekijk de video van WNL hieronder.

<em>Goedemorgen Nederland</em>: doodsoorzaak Jürgen Conings wordt vastgesteld Na vijf weken kwam er dit weekend een einde aan de zoektocht naar Jürgen Conings. De vermiste militair werd dood gevonden in de bossen van het Nationaal Park Hoge Kempen. Vandaag vindt er een inwendige autopsie plaats om te achterhalen wat de precieze doodsoorzaak is geweest, en hoe lang Conings al is overleden. Bekijk de video van WNL hieronder. Bekijk ook WNL: Nederlandse virologen terughoudender door situatie Van Ranst Bekijk deze video » Video: Lichaam vermiste militair Jürgen Conings gevonden in Limburgse bossen Bekijk deze video »
TV :
Goedemorgen Nederland: doodsoorzaak Jürgen Conings wordt vastgesteld


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Goedemorgen Nederland: doodsoorzaak Jürgen Conings wordt vastgesteld of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier