Burgemeester Johan Tollenaere over vondst lijk Jürgen Conings: "Ik rook het (video)

Burgemeester Johan Tollenaere over vondst lijk Jürgen Conings: "Ik rook het (video)

Het lichaam van de voortvluchtige militair Jürgen Conings is in het Dilserbos, vlak over de grens bij Stein, gevonden. Het was burgemeester Johan Tollenaere die tijdens het moutainbiken een penetrante lijkgeur waarnam en alarm sloeg.

Burgemeester Johan Tollenaere over vondst lijk <em>Jürgen Conings</em>: &quot;Ik rook het (video) Het lichaam van de voortvluchtige militair Jürgen Conings is in het Dilserbos, vlak over de grens bij Stein, gevonden. Het was burgemeester Johan Tollenaere die tijdens het moutainbiken een penetrante lijkgeur waarnam en alarm sloeg. Ik rook een lijkgeurHet lichaam werd in de struiken aangetroffen, en zou er vermoedelijk al drie weken liggen. Precies om die reden zou de burgemeester de sterke lijkgeur geroken hebben. Hij schreef de coordinaten op en gaf deze door aan de politie. Snel hierna werd bevestigd dat het om Conings zou gaan. Bekijk de video van De Telegraaf hierboven. Bekijk ook Video: Lichaam vermiste militair Jürgen Conings gevonden in Limburgse bossen Bekijk deze video » Goedemorgen Nederland: doodsoorzaak Jürgen Conings wordt vastgesteld Bekijk deze video »
Misdaad :
Burgemeester Johan Tollenaere over vondst lijk Jürgen Conings: "Ik rook het (video)

Ik rook een lijkgeur
Het lichaam werd in de struiken aangetroffen, en zou er vermoedelijk al drie weken liggen. Precies om die reden zou de burgemeester de sterke lijkgeur geroken hebben. Hij schreef de coordinaten op en gaf deze door aan de politie. Snel hierna werd bevestigd dat het om Conings zou gaan.

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Burgemeester Johan Tollenaere over vondst lijk Jürgen Conings: "Ik rook het (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier