Zien: Sarah van Soelen danst met Rachel Hazes bij Amsterdamse Zomer

Zien: Sarah van Soelen danst met Rachel Hazes bij Amsterdamse Zomer

Het liefje van André Hazes, Sarah van Soelen, was gisteren aanwezig bij het muziekevenement Amsterdamse Zomer. Terwijl André op het podium stond, staat ze flink te swingen met haar schoonmoeder Rachel Hazes.

Zien: <em>Sarah van Soelen</em> danst met Rachel Hazes bij Amsterdamse Zomer Het liefje van André Hazes, Sarah van Soelen, was gisteren aanwezig bij het muziekevenement Amsterdamse Zomer. Terwijl André op het podium stond, staat ze flink te swingen met haar schoonmoeder Rachel Hazes. Sarah en MoniqueNiet alleen Sarah was aanwezig tijdens de Amsterdamse Zomer, ook André's ex verloofde Monique Westenberg was een dag ervoor aanwezig. De twee zouden niet echt blij zijn met elkaars aanwezigheid bij het evenement en lijken via Instagram wat subtiele hints heen en weer te gooien. Bekijk de video van Sarah van Soelen hierboven. Bekijk ook Zien: André Hazes loopt door het beeld van Sarah van Soelen Bekijk deze video » Video: André Hazes en Sarah van Soelen hebben het gezellig in de auto Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Sarah van Soelen danst met Rachel Hazes bij Amsterdamse Zomer

Sarah en Monique
Niet alleen Sarah was aanwezig tijdens de Amsterdamse Zomer, ook André's ex verloofde Monique Westenberg was een dag ervoor aanwezig. De twee zouden niet echt blij zijn met elkaars aanwezigheid bij het evenement en lijken via Instagram wat subtiele hints heen en weer te gooien.

Bekijk de video van Sarah van Soelen hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Sarah van Soelen danst met Rachel Hazes bij Amsterdamse Zomer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier