Tino Martin over Bevrijdingsdag-optreden: "Zwarte bladzijde uit mijn leven" (video)

Tino Martin over Bevrijdingsdag-optreden: "Zwarte bladzijde uit mijn leven" (video)

Tino Martin spreekt zich uit over zijn optreden tijdens Bevrijdingsdag en is absoluut niet tevreden. "Ik kijk erop terug en vind het echt zwaar klote", vertelt hij bij Shownieuws.

Tino Martin over <em>Bevrijdingsdag-optreden</em>: &quot;Zwarte bladzijde uit mijn leven&quot; (video) Tino Martin spreekt zich uit over zijn optreden tijdens Bevrijdingsdag en is absoluut niet tevreden. "Ik kijk erop terug en vind het echt zwaar klote", vertelt hij bij Shownieuws. Niet hersteld van coronaDe zanger vervolgt dat hij nog niet goed hersteld was van corona: "Ik was er toen gewoon nog niet klaar voor. Ik had kort daarvoor corona gehad en niet de lichtste vorm." Inmiddels kijkt hij positief vooruit en wil hij weer lekker doorgaan met muziek maken. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Video: Tino Martin openhartig over breakup en kritiek op slechte optredens Bekijk deze video » Bekijk hele optreden Tino Martin & Glennis Grace -Zonder Jou Bekijk deze video »
Entertainment :
Tino Martin over Bevrijdingsdag-optreden: "Zwarte bladzijde uit mijn leven" (video)

Niet hersteld van corona
De zanger vervolgt dat hij nog niet goed hersteld was van corona: "Ik was er toen gewoon nog niet klaar voor. Ik had kort daarvoor corona gehad en niet de lichtste vorm." Inmiddels kijkt hij positief vooruit en wil hij weer lekker doorgaan met muziek maken.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tino Martin over Bevrijdingsdag-optreden: "Zwarte bladzijde uit mijn leven" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier