Video: Valtteri Bottas woest op team Mercedes tijdens GP Frankrijk

Video: Valtteri Bottas woest op team Mercedes tijdens GP Frankrijk

Valtteri Bottas werd weer eens in de steek gelaten door zijn team van de Formule 1. Al tijdens de race werd duidelijk dat de Fin liever een tweestopper gemaakt had, net als Max Verstappen dat deed. Zijn team luisterde niet naar hem, waardoor hij zijn podiumplek moest afstaand aan Sergio Pérez.

Bekijk de video van Formule 1 hieronder.

Video: <em>Valtteri Bottas</em> woest op team Mercedes tijdens GP Frankrijk Valtteri Bottas werd weer eens in de steek gelaten door zijn team van de Formule 1. Al tijdens de race werd duidelijk dat de Fin liever een tweestopper gemaakt had, net als Max Verstappen dat deed. Zijn team luisterde niet naar hem, waardoor hij zijn podiumplek moest afstaand aan Sergio Pérez. Bekijk de video van Formule 1 hieronder. Bekijk ook Samenvatting kwalificatie GP van Frankrijk 2021 (Formule 1) Bekijk deze video » GP van Frankrijk: Verstappen passeert Bottas met prachtige actie (video) Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Valtteri Bottas woest op team Mercedes tijdens GP Frankrijk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier