Zien: Zo klinkt Koning TOTO EK-lied wanneer band Toto het had geproduceerd

Zien: Zo klinkt Koning TOTO EK-lied wanneer band Toto het had geproduceerd

Inmiddels is het nummer 'Koning TOTO' van Wesley Sneijder, waar hij staat te hakken in een cape en kroon, uitgegroeid tot de meest memorabele EK-hit van Euro 2020. Een producer werd geïnspireerd om hier een totaal andere versie van te maken, namelijk met samples van de band Toto. In de remix horen we Sneijder rappen over samples van grote Toto-hits als Africa, Hold The Line en Rosanna. En natuurlijk ontbreekt ook het uitzinnige commentaar van Jack van Gelder niet!

Bekijk de video van Steve Luukater hieronder.

Zien: Zo klinkt <em>Koning TOTO EK-lied</em> wanneer band Toto het had geproduceerd Inmiddels is het nummer 'Koning TOTO' van Wesley Sneijder, waar hij staat te hakken in een cape en kroon, uitgegroeid tot de meest memorabele EK-hit van Euro 2020. Een producer werd geïnspireerd om hier een totaal andere versie van te maken, namelijk met samples van de band Toto. In de remix horen we Sneijder rappen over samples van grote Toto-hits als Africa, Hold The Line en Rosanna. En natuurlijk ontbreekt ook het uitzinnige commentaar van Jack van Gelder niet! Bekijk de video van Steve Luukater hieronder. Bekijk ook Wesley Sneijder verwijdert Yolanthe-tattoo niet: "Waarom zou ik dat doen?" (video) Bekijk deze video » De Oranjezomer gemist? René lovend over Sneijder en Van der Vaart: "Toevoeging aan ons programma" Bekijk deze video »
Voetbal :
Zien: Zo klinkt Koning TOTO EK-lied wanneer band Toto het had geproduceerd


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Zo klinkt Koning TOTO EK-lied wanneer band Toto het had geproduceerd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV