Shirtje ruilen: de EK Verhalen: Davy Klaassen veegt reet af met Blind-shirt

Shirtje ruilen: de EK Verhalen: Davy Klaassen veegt reet af met Blind-shirt

Davy Klaassen is te gast in de aflevering van Shirtje Ruilen: de EK Verhalen. Als er een shirt omhoog gehouden wordt van Daley Blind, grapt de voetballer: "Daar lapt ik mijn ramen mee!" Presentator Frank Evenblij gooit er een schepje bovenop en roept dat Klaassen daar "zijn reet mee afveegt".

Bekijk de video van Videoland hieronder.

<em>Shirtje ruilen: de EK Verhalen</em>: Davy Klaassen veegt reet af met Blind-shirt Davy Klaassen is te gast in de aflevering van Shirtje Ruilen: de EK Verhalen. Als er een shirt omhoog gehouden wordt van Daley Blind, grapt de voetballer: "Daar lapt ik mijn ramen mee!" Presentator Frank Evenblij gooit er een schepje bovenop en roept dat Klaassen daar "zijn reet mee afveegt". Bekijk de video van Videoland hieronder. Bekijk ook Jan Boskamp wordt uitgelachen bij Veronica Inside: "Stelletje klootzakken!" Bekijk deze video » Zien: Frank de Boer neemt deze middenvelders op in selectie voor EK 2021 Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Shirtje ruilen: de EK Verhalen: Davy Klaassen veegt reet af met Blind-shirt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier