Heftige beelden: Carolien zat in de auto toen er twee bomen op vielen

Heftige beelden: Carolien zat in de auto toen er twee bomen op vielen

Carolien schrikt zich een ongeluk wanneer ze in de auto zit afgelopen week. Ze krijgt tijdens het natuurgeweld twee bomen op haar auto, waarna ze een kleine blackout krijgt van de schrik. Ook heeft ze zich bezeerd, want haar enkels en heupen zijn lichtelijk gekneusd.

Heftige beelden: Carolien zat in de auto toen er <em>twee bomen</em> op vielen Carolien schrikt zich een ongeluk wanneer ze in de auto zit afgelopen week. Ze krijgt tijdens het natuurgeweld twee bomen op haar auto, waarna ze een kleine blackout krijgt van de schrik. Ook heeft ze zich bezeerd, want haar enkels en heupen zijn lichtelijk gekneusd. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Hans Kraay jr. geniet van topless Kim Holland: "Het is niet dat ze in de weg zitten!" Bekijk deze video » Zien: Koe Sijtje voorspelt winnaar Nederland-Noord-Macedonië Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Heftige beelden: Carolien zat in de auto toen er twee bomen op vielen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier