Dries Roelvink over Songfestival: "1 augustus ligt mijn Songfestival-nummer klaar" (video)

Dries Roelvink over Songfestival: "1 augustus ligt mijn Songfestival-nummer klaar" (video)

Dries Roelvink heeft de Songfestivalkoorts flink te pakken, hij hoopt Nederland volgend jaar te mogen vertegenwoordigen in Italië. Dries zou Dries niet zijn als hij niet al dubbel en dwars in de voorbereidingen zit. "1 augustus ligt mijn Songfestival-nummer klaar", aldus de zanger. Hij ziet zijn kansen vrij klein om uitgekozen te worden, maar het nummer is té mooi om Nederland niet te laten horen, volgens Dries.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder.

<em>Dries Roelvink</em> over <em>Songfestival</em>: &quot;1 augustus ligt mijn Songfestival-nummer klaar&quot; (video) Dries Roelvink heeft de Songfestivalkoorts flink te pakken, hij hoopt Nederland volgend jaar te mogen vertegenwoordigen in Italië. Dries zou Dries niet zijn als hij niet al dubbel en dwars in de voorbereidingen zit. "1 augustus ligt mijn Songfestival-nummer klaar", aldus de zanger. Hij ziet zijn kansen vrij klein om uitgekozen te worden, maar het nummer is té mooi om Nederland niet te laten horen, volgens Dries. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Dries Roelvink wil naar Eurovisie Songfestival: "Jan Smit en Guus Meeuwis missen power" Bekijk deze video » Hugo de Jonge over vaccinatie: "Ik ga op vakantie naar Italië dit jaar" Bekijk deze video » Bas Smit en Dries Roelvink bloedfanatiek tijdens potje 'Padel' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Dries Roelvink over Songfestival: "1 augustus ligt mijn Songfestival-nummer klaar" (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dries Roelvink over Songfestival: "1 augustus ligt mijn Songfestival-nummer klaar" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier