Mark Rutte over statement anti-homowet door Oranje: "Sport moet je hiervan loskoppelen" (Video)

Mark Rutte over statement anti-homowet door Oranje: "Sport moet je hiervan loskoppelen" (Video)

Hongarije heeft een anti-homowet aangenomen, belachelijk vindt Mark Rutte: "Ik vind het onacceptabel. Het kan niet waar zijn dat in de Europese Unie een land zoiets achterlijks uithaalt als de Hongaren." Oranje speelt binnenkort in Boedapest, moet er een statement komen? Rutte is hij van mening dat Oranje zich niet moet bemoeien met dit soort politieke kwesties.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

<em>Mark Rutte</em> over statement anti-homowet door <em>Oranje</em>: &quot;Sport moet je hiervan loskoppelen&quot; (Video) Hongarije heeft een anti-homowet aangenomen, belachelijk vindt Mark Rutte: "Ik vind het onacceptabel. Het kan niet waar zijn dat in de Europese Unie een land zoiets achterlijks uithaalt als de Hongaren." Oranje speelt binnenkort in Boedapest, moet er een statement komen? Rutte is hij van mening dat Oranje zich niet moet bemoeien met dit soort politieke kwesties. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Demonstraties Hongarije na verbod op homoseksualiteit in reclames (video) Bekijk deze video » Hongarije - Frankrijk: 1-1 door Antoine Griezmann Bekijk deze video » Zien: Demonstranten eisen actie van EU tegen Hongarije vanwege anti-homobeleid Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mark Rutte over statement anti-homowet door Oranje: "Sport moet je hiervan loskoppelen" (Video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier