Tino Martin in Shownieuws over eerste optreden sinds tijden: "Kan ik het nog wel?"

Tino Martin in Shownieuws over eerste optreden sinds tijden: "Kan ik het nog wel?"

Bij het Zomertheater in Den Bosch kunnen Dries Roelvink en Tino Martin weer laten zien dat ze het kunstje niet zijn verleerd. Toch vindt Tino het wel spannend om weer voor zoveel mensen op te treden: "Ik ben ook zenuwachtig, dat mag je best weten", geeft de zanger toe. Ook twijfelt hij eventjes aan zijn eigen kunnen: "Je gaat bijna denken: kan ik het nog wel?"

Bekijk de video van Shownieuws hieronder.

<em>Tino Martin</em> in <em>Shownieuws</em> over eerste optreden sinds tijden: &quot;Kan ik het nog wel?&quot; Bij het Zomertheater in Den Bosch kunnen Dries Roelvink en Tino Martin weer laten zien dat ze het kunstje niet zijn verleerd. Toch vindt Tino het wel spannend om weer voor zoveel mensen op te treden: "Ik ben ook zenuwachtig, dat mag je best weten", geeft de zanger toe. Ook twijfelt hij eventjes aan zijn eigen kunnen: "Je gaat bijna denken: kan ik het nog wel?" Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Tino Martin en Glennis Grace zingen Zonder Jou (korte video) Bekijk deze video » Bekijk hele optreden Tino Martin & Glennis Grace -Zonder Jou Bekijk deze video » Tino Martin over Bevrijdingsdag-optreden: "Zwarte bladzijde uit mijn leven" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Tino Martin in Shownieuws over eerste optreden sinds tijden: "Kan ik het nog wel?"


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tino Martin in Shownieuws over eerste optreden sinds tijden: "Kan ik het nog wel?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier