WNL: bezuinigen op asfalt ‘onverantwoord’ volgens Cora van Nieuwenhuizen

WNL: bezuinigen op asfalt ‘onverantwoord’ volgens Cora van Nieuwenhuizen

Het kabinet wil bezuinigen om de infrastructuur in Nederland dat alsmaar duurder en duurder wordt. Demissionair minister van infrastructuur Cora van Nieuwenhuizen is het daar niet mee eens, er is juist meer geld nodig voor onderhoud, laat de minister weten.

Bekijk de video van WNL hieronder.

<em>WNL</em>: bezuinigen op <em>asfalt</em> ‘onverantwoord’ volgens Cora van Nieuwenhuizen Het kabinet wil bezuinigen om de infrastructuur in Nederland dat alsmaar duurder en duurder wordt. Demissionair minister van infrastructuur Cora van Nieuwenhuizen is het daar niet mee eens, er is juist meer geld nodig voor onderhoud, laat de minister weten. Bekijk de video van WNL hieronder. Bekijk ook Buitenhof gemist? Cora van Nieuwenhuizen over luchtvaart: "We blijven vliegen" Bekijk deze video » Cora van Nieuwenhuizen bij Op1: "Treinen stilleggen kan niet anders" Bekijk deze video » Zien: ministers reageren op bezoek Willem-Alexander aan Oranjestraat: "Ik schrik ervan" Bekijk deze video »
Nieuws :
WNL: bezuinigen op asfalt ‘onverantwoord’ volgens Cora van Nieuwenhuizen


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op WNL: bezuinigen op asfalt ‘onverantwoord’ volgens Cora van Nieuwenhuizen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier