ZIEN: acteur Brendan Fraser komt gigantisch aan voor nieuwe film Darren Aronofsky

ZIEN: acteur Brendan Fraser komt gigantisch aan voor nieuwe film Darren Aronofsky

Veel mensen zullen zich Hollywoodster Brendan Fraser nog kunnen herinneren van zijn rollen in films als Gods and Monsters (1998), The Mummy (1999) en Crash (2004). De laatste jaren was hij echter veel minder te zien op het witte doek en de schok was dan ook groot toen hij plotseling met veel extra kilo's op de rode loper verscheen.

Nieuwe film
Er staat Fraser namelijk een grootse comeback te wachten in de nieuwe film van topregisseur Darren Aronofsky (Requiem for a Dream, The Wrestler, Black Swan). In de film speelt Fraser een man die zichzelf dood wil eten en op een gegeven moment 270 kilo weegt. Hoewel daar waarschijnlijk ook wat special effects bij komen kijken, lijkt Fraser zich nu al eh... 'in te leven' in de rol. Wanneer de film The Whale verschijnt is nog niet bekend.

Bekijk hierboven hoe Brendan Fraser er uitzag op de rode loper. Hieronder zie je hem in zijn jongere jaren, tijdens een interview voor The Mummy.

ZIEN: acteur <em>Brendan Fraser</em> komt gigantisch aan voor nieuwe film <em>Darren Aronofsky</em> Veel mensen zullen zich Hollywoodster Brendan Fraser nog kunnen herinneren van zijn rollen in films als Gods and Monsters (1998), The Mummy (1999) en Crash (2004). De laatste jaren was hij echter veel minder te zien op het witte doek en de schok was dan ook groot toen hij plotseling met veel extra kilo's op de rode loper verscheen. Nieuwe filmEr staat Fraser namelijk een grootse comeback te wachten in de nieuwe film van topregisseur Darren Aronofsky (Requiem for a Dream, The Wrestler, Black Swan). In de film speelt Fraser een man die zichzelf dood wil eten en op een gegeven moment 270 kilo weegt. Hoewel daar waarschijnlijk ook wat special effects bij komen kijken, lijkt Fraser zich nu al eh... 'in te leven' in de rol. Wanneer de film The Whale verschijnt is nog niet bekend. Bekijk hierboven hoe Brendan Fraser er uitzag op de rode loper. Hieronder zie je hem in zijn jongere jaren, tijdens een interview voor The Mummy. Bekijk ook Trailer The Mummy Bekijk deze trailer »
Film :
ZIEN: acteur Brendan Fraser komt gigantisch aan voor nieuwe film Darren Aronofsky


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op ZIEN: acteur Brendan Fraser komt gigantisch aan voor nieuwe film Darren Aronofsky of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier