Video: zo zag de zoektocht naar Jürgen C. eruit

Video: zo zag de zoektocht naar Jürgen C. eruit

Na ruim een maand gezocht te hebben, is het lichaam van Jürgen C. gevonden. Hij verdween op maandag 17 mei nadat hij wapens uit een kazerna had gestolen. Er werd gezocht in het Nationaal Park Hoge Kempen, maar dat leidde niet tot de vondst van Jürgen, zijn partner deed ook nog eens een oproep en ook zijn rugzak werd begin juni gevonden. Uiteindelijk werd de militair afgelopen zondag (20 juni) gevonden.

Bekijk de video van NU.nl hieronder.

Video: zo zag de <em>zoektocht</em> naar <em>Jürgen C.</em> eruit Na ruim een maand gezocht te hebben, is het lichaam van Jürgen C. gevonden. Hij verdween op maandag 17 mei nadat hij wapens uit een kazerna had gestolen. Er werd gezocht in het Nationaal Park Hoge Kempen, maar dat leidde niet tot de vondst van Jürgen, zijn partner deed ook nog eens een oproep en ook zijn rugzak werd begin juni gevonden. Uiteindelijk werd de militair afgelopen zondag (20 juni) gevonden. Bekijk de video van NU.nl hieronder. Bekijk ook Zien: Burgemeester Johan Tollenaere over vinden van lichaam Jürgen Conings Bekijk deze video » Goedemorgen Nederland: doodsoorzaak Jürgen Conings wordt vastgesteld Bekijk deze video » Burgemeester Johan Tollenaere over vondst lijk Jürgen Conings: "Ik rook het (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: zo zag de zoektocht naar Jürgen C. eruit


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: zo zag de zoektocht naar Jürgen C. eruit of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier