Video: Foo Fighters gooien het over andere boeg met discoalbum als de Dee Gees

Video: Foo Fighters gooien het over andere boeg met discoalbum als de Dee Gees

De Foo Fighters gooien het dit keer over een hele andere boeg, disco baby! Tijdens het eerste concert sinds tijden in Madison Square Garden kondigt de band een nieuwe bandnaam aan, speciaal voor de covers die ze gaan maken: Dee Gees. De inspiratie komt natuurlijk, hoe kan het ook anders, van de Bee Gees en om die reden spelen ze 'You Should Be Dancing' tijdens de show.

Bekijk de cover van You Should Be Dancing van de Foo Fighters hieronder.

Video: <em>Foo Fighters</em> gooien het over andere boeg met discoalbum als de <em>Dee Gees</em> De Foo Fighters gooien het dit keer over een hele andere boeg, disco baby! Tijdens het eerste concert sinds tijden in Madison Square Garden kondigt de band een nieuwe bandnaam aan, speciaal voor de covers die ze gaan maken: Dee Gees. De inspiratie komt natuurlijk, hoe kan het ook anders, van de Bee Gees en om die reden spelen ze 'You Should Be Dancing' tijdens de show. Bekijk de cover van You Should Be Dancing van de Foo Fighters hieronder. Bekijk ook Zien: Foo Fighters & Dave Chappelle openen Madison Square Garden New York met 100% capaciteit Bekijk deze video »
Muziek :
Video: Foo Fighters gooien het over andere boeg met discoalbum als de Dee Gees


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Foo Fighters gooien het over andere boeg met discoalbum als de Dee Gees of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier