Zien: Radar confronteert een dropshipper met slechte kwaliteit producten

Zien: Radar confronteert een dropshipper met slechte kwaliteit producten

Een leuke advertentie via Facebook of Instagram stuurt je direct naar een bepaalde website. Alles ziet er goed uit en je besluit het product te bestellen. Eenmaal binnengekregen, lijkt het product allesbehalve op het product dat je zag op het plaatje van de website. Hier heb je te maken met een dropshipper, zij laten producten uit bijvoorbeeld China komen en verkopen het voor hoge prijzen door. Radar confronteert een van deze dropshippers met de slechte kwaliteit die zij leveren.

Bekijk de video van Radar hieronder.

Zien: <em>Radar</em> confronteert een <em>dropshipper</em> met slechte kwaliteit producten Een leuke advertentie via Facebook of Instagram stuurt je direct naar een bepaalde website. Alles ziet er goed uit en je besluit het product te bestellen. Eenmaal binnengekregen, lijkt het product allesbehalve op het product dat je zag op het plaatje van de website. Hier heb je te maken met een dropshipper, zij laten producten uit bijvoorbeeld China komen en verkopen het voor hoge prijzen door. Radar confronteert een van deze dropshippers met de slechte kwaliteit die zij leveren. Bekijk de video van Radar hieronder. Bekijk ook Opsporing Verzocht minder zendtijd want NPO wil verjongen : ''Frustrerend'' Bekijk deze video » De Vooravond gemist? ''Waarom is onderzoeksjournalistiek geen peiler voor NPO?'' Bekijk deze video » Op1 gemist? Zo blijft bedreiger Marc Van Ranst onder de radar Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Radar confronteert een dropshipper met slechte kwaliteit producten


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Radar confronteert een dropshipper met slechte kwaliteit producten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier