Video: Slijptol heeft geen moeite met topless zonnende vrouwen

Video: Slijptol heeft geen moeite met topless zonnende vrouwen

De temperaturen waren de afgelopen dagen perfect en het is dan ook echt strandweer geweest. Niet gek dat we er wat schaarser bijzitten op het strand tegenwoordig. Toch nemen een aantal dames dit erg serieus en genieten topless van het lekkere weer. Slijptol heeft er in ieder geval geen moeite mee.

Bekijk de video van PowNed hieronder.

Video: Slijptol heeft geen moeite met <em>topless</em> zonnende <em>vrouwen</em> De temperaturen waren de afgelopen dagen perfect en het is dan ook echt strandweer geweest. Niet gek dat we er wat schaarser bijzitten op het strand tegenwoordig. Toch nemen een aantal dames dit erg serieus en genieten topless van het lekkere weer. Slijptol heeft er in ieder geval geen moeite mee. Bekijk de video van PowNed hieronder. Bekijk ook Chantal Janzen wil weinig met schoonouders doen: "We gaan niet naar de sauna" Bekijk deze video » Hart van Nederland: Kim Holland en naakte vrouwen tijdens Internationale topless-dag Bekijk deze video » Hans Kraay jr. geniet van topless Kim Holland: "Het is niet dat ze in de weg zitten!" Bekijk deze video »
Amusement :
Video: Slijptol heeft geen moeite met topless zonnende vrouwen


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Slijptol heeft geen moeite met topless zonnende vrouwen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier