RTL Boulevard: kandidaten arriveren op Temptation Island (video)

RTL Boulevard: kandidaten arriveren op Temptation Island (video)

<em>RTL Boulevard</em>: kandidaten arriveren op <em>Temptation Island</em> (video) Het nieuwe seizoen van Temptation Island is eindelijk begonnen met de opnames. Een oplettende fan was getuige van het eerste draaimoment en wist de kandidaten al vast te leggen op camera. Bij RTL Boulevard zag je vanavond de eerste beelden. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bekijk ruzie van Temptation Island-koppel Rosanna en Niels Bekijk deze video » Zien: de opnames voor Temptation Island: Love or Leave zijn begonnen Bekijk deze video »
Temptation Island :
RTL Boulevard: kandidaten arriveren op Temptation Island (video)

Het nieuwe seizoen van Temptation Island is eindelijk begonnen met de opnames. Een oplettende fan was getuige van het eerste draaimoment en wist de kandidaten al vast te leggen op camera. Bij RTL Boulevard zag je vanavond de eerste beelden.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: kandidaten arriveren op Temptation Island (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier