Video: Tony Junior vroeg ex-vriendin Maan om advies over De Bachelor

Video: Tony Junior vroeg ex-vriendin Maan om advies over De Bachelor

Video: Tony Junior vroeg ex-vriendin Maan om advies over <em>De Bachelor</em> Maan en Tony Junior blijken een goed voorbeeld te zijn van hoe je als vrienden uit elkaar gaat. De zangeres was zelfs één van de eersten die hoorde dat Tony De Bachelor zou worden. Hij vertelt aan RTL Boulevard dat ze nog steeds van elkaar houden, maar nu op een andere manier. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Tony Junior vroeg ex-vriendin Maan om advies over De Bachelor

Maan en Tony Junior blijken een goed voorbeeld te zijn van hoe je als vrienden uit elkaar gaat. De zangeres was zelfs één van de eersten die hoorde dat Tony De Bachelor zou worden. Hij vertelt aan RTL Boulevard dat ze nog steeds van elkaar houden, maar nu op een andere manier.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Tony Junior vroeg ex-vriendin Maan om advies over De Bachelor of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier