De Oranjezomer geeft Frank de Boer een rapportcijfer voor de poulewedstrijden: "Een zes"

De Oranjezomer geeft Frank de Boer een rapportcijfer voor de poulewedstrijden: "Een zes"

Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van maandag 21 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van maandag terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjezomer</em> geeft Frank de Boer een rapportcijfer voor de poulewedstrijden: &quot;Een zes&quot; Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van maandag 21 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van maandag terugkijken bij Gids.tv. De heren van De Oranjezomer geven Frank de Boer een cijfer voor de eerste drie wedstrijden van dit EK. Hoewel er drie keer is gewonnen, waarvan twee keer redelijk eenvoudig, is met name Johan Derksen onverbiddelijk: "Een zes." René van der Gijp is iets positiever. Hij geeft een zeven. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De heren van De Oranjezomer geven Frank de Boer een cijfer voor de eerste drie wedstrijden van dit EK. Hoewel er drie keer is gewonnen, waarvan twee keer redelijk eenvoudig, is met name Johan Derksen onverbiddelijk: "Een zes." René van der Gijp is iets positiever. Hij geeft een zeven.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer geeft Frank de Boer een rapportcijfer voor de poulewedstrijden: "Een zes" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier