RTL Boulevard: nieuwe ontwikkelingen rondom dood Prinses Diana

RTL Boulevard: nieuwe ontwikkelingen rondom dood Prinses Diana

Er is nieuwe informatie rond de dood van prinses Diana. Dat meldden Engelse media eerder. Marc van der Linden geeft toelichting bij RTL Boulevard.

<em>RTL Boulevard</em>: nieuwe ontwikkelingen rondom dood <em>Prinses Diana</em> Er is nieuwe informatie rond de dood van prinses Diana. Dat meldden Engelse media eerder. Marc van der Linden geeft toelichting bij RTL Boulevard. OngelukBijna 24 jaar na de dood van prinses Diana is er in Engeland veel te doen over nieuwe informatie die naar buiten is gekomen rond de nasleep van het ongeluk waarbij ze om het leven kwam. Zo vertelt haar behandelend arts bijvoorbeeld over wat ze hebben gedaan in een poging haar leven te redden. Marc van der Linden is te gast bij RTL Boulevard en vertelt er alles over. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard: nieuwe ontwikkelingen rondom dood Prinses Diana

Ongeluk
Bijna 24 jaar na de dood van prinses Diana is er in Engeland veel te doen over nieuwe informatie die naar buiten is gekomen rond de nasleep van het ongeluk waarbij ze om het leven kwam. Zo vertelt haar behandelend arts bijvoorbeeld over wat ze hebben gedaan in een poging haar leven te redden. Marc van der Linden is te gast bij RTL Boulevard en vertelt er alles over.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: nieuwe ontwikkelingen rondom dood Prinses Diana of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV