Video: Jan Joost van Gangelen breekt in tijdens interview De Oranjezomer

Video: Jan Joost van Gangelen breekt in tijdens interview De Oranjezomer

Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van maandag 21 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van maandag terugkijken bij Gids.tv.

Video: Jan Joost van Gangelen breekt in tijdens interview <em>De Oranjezomer</em> Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van maandag 21 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van maandag terugkijken bij Gids.tv. Hélène Hendriks ondervraagt Kees Jansma over zijn nieuwe baan. Want hoe zat dat nou met die afspraak? Johan Derksen zou toch de scoop krijgen? Dat werd helemaal anders toen Jansma uit de school klapte bij de NOS. En dan breekt Jan Joost van Gangelen in. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Hélène Hendriks ondervraagt Kees Jansma over zijn nieuwe baan. Want hoe zat dat nou met die afspraak? Johan Derksen zou toch de scoop krijgen? Dat werd helemaal anders toen Jansma uit de school klapte bij de NOS. En dan breekt Jan Joost van Gangelen in.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Jan Joost van Gangelen breekt in tijdens interview De Oranjezomer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier