Johan Derksen in De Oranjezomer: "Een belediging dat Promes een oranjeshirt draagt"

Johan Derksen in De Oranjezomer: "Een belediging dat Promes een oranjeshirt draagt"

Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van maandag 21 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van maandag terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen in <em>De Oranjezomer</em>: &quot;Een belediging dat Promes een oranjeshirt draagt&quot; Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van maandag 21 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van maandag terugkijken bij Gids.tv. De heren van De Oranjezomer analyseren de wedstrijd Nederland - Noord-Macedonië. Al snel gaat het over Quincy Promes. Johan Derksen: "Ik vind het een belediging voor het volk dat Promes een Oranje-shirt draagt." Promes werd in december gearresteerd en zat een paar dagen in de cel als verdachte van een steekpartij. Derksen vindt dat Promes te veel in opspraak is geraakt vanwege dit incident. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De heren van De Oranjezomer analyseren de wedstrijd Nederland - Noord-Macedonië. Al snel gaat het over Quincy Promes. Johan Derksen: "Ik vind het een belediging voor het volk dat Promes een Oranje-shirt draagt." Promes werd in december gearresteerd en zat een paar dagen in de cel als verdachte van een steekpartij. Derksen vindt dat Promes te veel in opspraak is geraakt vanwege dit incident.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen in De Oranjezomer: "Een belediging dat Promes een oranjeshirt draagt" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV