Video: Johan Derksen vertelt pikante anekdotes in De Oranjezomer over oud-medewerker

Video: Johan Derksen vertelt pikante anekdotes in De Oranjezomer over oud-medewerker

Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van maandag 21 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van maandag terugkijken bij Gids.tv.

Video: Johan Derksen vertelt pikante anekdotes in <em>De Oranjezomer</em> over oud-medewerker Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van maandag 21 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van maandag terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen kwam afgelopen weekend al met een grappige anekdote over een oud-medewerker van Veronica Inside, maar vanavond deed hij er nog een schepje bovenop... Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Johan Derksen kwam afgelopen weekend al met een grappige anekdote over een oud-medewerker van Veronica Inside, maar vanavond deed hij er nog een schepje bovenop...

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Johan Derksen vertelt pikante anekdotes in De Oranjezomer over oud-medewerker of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier