Video: heren van De Oranjezomer over grappig moment Kees Jansma

Video: heren van De Oranjezomer over grappig moment Kees Jansma

Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van maandag 21 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van maandag terugkijken bij Gids.tv.

Video: heren van <em>De Oranjezomer</em> over grappig moment Kees Jansma Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van maandag 21 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van maandag terugkijken bij Gids.tv. Kees Jansma interviewde afgelopen weekend Remko Pasveer. Tijdens het interview was er sprake van een kleine miscommunicatie. René van der Gijp vond het heel grappig. De heren van De Oranjezomer keken samen nog eens naar het fragment. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Kees Jansma interviewde afgelopen weekend Remko Pasveer. Tijdens het interview was er sprake van een kleine miscommunicatie. René van der Gijp vond het heel grappig. De heren van De Oranjezomer keken samen nog eens naar het fragment.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: heren van De Oranjezomer over grappig moment Kees Jansma of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier