De Oranjezomer gemist? Johan Derksen: "Begip voor besluit Arne Slot"

De Oranjezomer gemist? Johan Derksen: "Begip voor besluit Arne Slot"

Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van maandag 21 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van maandag terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjezomer</em> gemist? Johan Derksen: &quot;Begip voor besluit Arne Slot&quot; Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van maandag 21 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van maandag terugkijken bij Gids.tv. Nicolai Jørgensen maakt geen deel meer uit van de plannen van Feyenoord. De spits heeft zijn vertrekwens kenbaar gemaakt en mag van trainer Arne Slot uitkijken naar een andere club. Johan Derksen begrijpt het besluit van Arne Slot wel. Dat zei hij vanavond in De Oranjezomer: "Hij moet geen energie meer in Jørgensen steken." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Nicolai Jørgensen maakt geen deel meer uit van de plannen van Feyenoord. De spits heeft zijn vertrekwens kenbaar gemaakt en mag van trainer Arne Slot uitkijken naar een andere club. Johan Derksen begrijpt het besluit van Arne Slot wel. Dat zei hij vanavond in De Oranjezomer: "Hij moet geen energie meer in Jørgensen steken."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer gemist? Johan Derksen: "Begip voor besluit Arne Slot" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier