Video: grimmige 'oranjefeesten' in heel het land, mes getrokken in Enschede

Video: grimmige 'oranjefeesten' in heel het land, mes getrokken in Enschede

Op verschillende plaatsen in Nederland werd de overwinning van Oranje tegen Noord Macedonië gevierd. En dat verliep op sommige plekken rustig. In Enschede werd zelfs een mes getrokken.

Video: grimmige 'oranjefeesten' in heel het land, <em>mes getrokken</em> in Enschede Op verschillende plaatsen in Nederland werd de overwinning van Oranje tegen Noord Macedonië gevierd. En dat verliep op sommige plekken rustig. In Enschede werd zelfs een mes getrokken. MesNa de 3-0 zege op Noord-Macedonië hebben honderden in oranje uitgedoste fans zich verzameld op de Oranjerotonde in Apeldoorn. Ze zingen, dansen en steken vuurwerk af. De organisatie heeft de aanwezigen opgeroepen zich te gedragen en om de boel netjes achter te laten. In Enschede was de sfeer grimmig. Daar zou met een mes gezwaaid zijn, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Zien: Koe Sijtje voorspelt winnaar Nederland-Noord-Macedonië Bekijk deze video » Heftige beelden: Carolien zat in de auto toen er twee bomen op vielen Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Mes
Na de 3-0 zege op Noord-Macedonië hebben honderden in oranje uitgedoste fans zich verzameld op de Oranjerotonde in Apeldoorn. Ze zingen, dansen en steken vuurwerk af. De organisatie heeft de aanwezigen opgeroepen zich te gedragen en om de boel netjes achter te laten. In Enschede was de sfeer grimmig. Daar zou met een mes gezwaaid zijn, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: grimmige 'oranjefeesten' in heel het land, mes getrokken in Enschede of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier