Frans Timmermans over anti-homo-wet in Hongarije: "We slepen ze voor de rechter"

Frans Timmermans over anti-homo-wet in Hongarije: "We slepen ze voor de rechter"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van maandag 21 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 21 juni terugkijken bij Gids.tv.

Frans Timmermans (PvdA) reageerde bij Humberto over de nieuwe anti-homowet in Hongarije: "Als het kan, dan slepen we ze voor de rechter."

Frans Timmermans over <em>anti-homo-wet</em> in Hongarije: &quot;We slepen ze voor de rechter&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van maandag 21 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 21 juni terugkijken bij Gids.tv. Frans Timmermans (PvdA) reageerde bij Humberto over de nieuwe anti-homowet in Hongarije: "Als het kan, dan slepen we ze voor de rechter." KrankzinnigBoeken en films met een homoseksueel personage of reclames waarin homo's of transgenders worden getoond. Vanaf nu is het in Hongarije allemaal verboden. Frans Timmermans, vice-voorzitter van de Europese Commissie spreekt bij Humberto van "krankzinnigheid" en vindt dat de EU hard moet optreden. Hij geeft aan dat de Europese Commissie er druk mee bezig is. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Frans Timmermans over anti-homo-wet in Hongarije: "We slepen ze voor de rechter"

Krankzinnig
Boeken en films met een homoseksueel personage of reclames waarin homo's of transgenders worden getoond. Vanaf nu is het in Hongarije allemaal verboden. Frans Timmermans, vice-voorzitter van de Europese Commissie spreekt bij Humberto van "krankzinnigheid" en vindt dat de EU hard moet optreden. Hij geeft aan dat de Europese Commissie er druk mee bezig is.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Frans Timmermans over anti-homo-wet in Hongarije: "We slepen ze voor de rechter" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier